loading...

برای دیدن مطالب جدید دکوراسیون می توانید از این بلاگ استفاده کنید

بازدید : 331
سه شنبه 22 ارديبهشت 1399 زمان : 4:22

جایگزینی مواد

جابجا کردن یکی از مواد غذایی با دیگری همیشه جواب نمی‌دهد. به عنوان مثال استفاده از بیکینگ پودر به جای بیکینگ سودا در بعضی موارد احتمالاً همان مقدار که می‌خواهید پف نمی‌کند.

البته این مشکل همیشگی نیست، مثلا می‌توانید عسل را به جای شکر سفید و خامه را به جای شیر غلیظ و یا آرد ذرت را به جای آرد گندم به کار ببرید. اما برای اجتناب از اشتباه اول، در هنگام جایگزینی از یک آشپز حرفه‌ای یا یک کتاب معتبر آشپزی کمک بگیرید.

اشتباهات رایج آشپزی

پر کردن بیش از اندازه تابه

همه مواد را با هم و در یک نوبت در تابه نریزید. بهتر است مواد غذایی را در چند نوبت سرخ کنید تا هم آب نیندازد و هم یکنواخت سرخ شود؛ در غیر این صورت ممکن است نیمی‌از غذا بیش از حد سرخ ‌شود و مابقی نیم‌پز بماند.

نگهداری روغن و ادویه نزدیک گاز

نگهداری ادویه‌ها و روغن نزدیک گاز، باعث می‌شود تا عطر و کیفیت خود را به دلیل گرما به مرور از دست بدهند. بهتر است روغن و ادویه‌ها را در جای خنک، تاریک و خشک نگه دارید.

اشتباهات متداول آشپزی

داغ نکردن تابه هنگام آشپزی

اگر مواد غذایی سرد را در روغن داغ نشده در یک تابه سرد بریزید، غذا روغن را جذب می‌کند و مجبورید دوباره روغن اضافه کرده و یک غذای چرب داشته باشید.

همیشه تابه را روی حرارت بگذارید و پس از اینکه داغ شد، روغن بریزید. سپس مواد غذایی را که به دمای محیط رسیده، اضافه کنید. این کار از چسبیدن غذا هم جلوگیری می‌کند.

ترس از نمک

فروش باغ به قیمت در کردزار
نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 1

آمار سایت
  • کل مطالب : 15
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 209
  • بازدید کننده امروز : 210
  • باردید دیروز : 750
  • بازدید کننده دیروز : 751
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 4747
  • بازدید ماه : 2657
  • بازدید سال : 14472
  • بازدید کلی : 34312
  • کدهای اختصاصی